U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

studio baart kunst sinds 2003!

Studio baart kunst is gestart in 2003 in Zwaag en sinds 2005 gevestigd in de gemeente Medemblik. Sindsdien is de studio gestaag gegroeid tot het adres voor gitaarles en tekenles in de regio! Sinds september 2018 is het ook mogelijk gitaarles en tekenles te volgen in Haarlem!

Zo begon het allemaal

In 2003 werd de studio opgericht met als doel lokale bandjes en muzikanten een plaats te geven om te repeteren en te relaxen. Toen nog onder de naam Oefencentrum Baart Kunst. De studio was gevestigd aan de Corantijn in Zwaag.
Via het radioprogramma Alter Ego FM werd de artiesten bovendien een podium gegeven op de lokale radio. Ook konden bandjes opnemen in de lowbudget opname studio.
In 2005 verhuisde de studio naar de Overleek in Medemblik, waar een flinke ruimte naar eigen smaak kon worden ingericht. Hier werd heel wat (lokale) rock & roll geschiedenis geschreven.

Gitaarles

Na enkele jaren kwam er steeds meer vraag naar gitaarles en sinds 2009 wordt er fulltime gitaar en tekenles gegeven bij studio baart kunst. Inmiddels hebben tientallen leerlingen de weg naar de studio weten te vinden en zullen er ongetwijfeld nog vele volgen!

Wij gaan ervoor!

Studio baart kunst zal zich de komende jaren nog meer profileren als de nummer 1 gitaarschool van de regio! Ook de tekenlessen zullen worden uitgebreid en we zullen onze naamsbekendheid nog meer vergroten. En uiteraard bedanken we alle bandjes, artiesten en leerlingen die ons in al die jaren hebben gevonden!