U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 gitaarles elektrisch en akoestisch

Heb je altijd al gitaar willen spelen? Heb je wel een gitaar liggen maar ben je nog niet aan lessen toegekomen? Wat je reden ook is, gitaarspelen is een feest! Alleen helpt het natuurlijk als je er ook wat leuke geluiden uit krijgt..

Bij studio baart kunst ben je aan het juiste adres!

Onze professionele en deskundige docent leert je alle aspecten van het gitaar spelen, voor elektrische en akoestische gitaar, voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Van open akkoorden tot megasnelle riffs, het is allemaal mogelijk. Trashmetal? Geen probleem! Kampvuurliedjes? Doen we!

De lessen zijn maatwerk en worden per leerling aangepast, want iedere gitarist is tenslotte verschillend!
Uiteraard leren we je de basis en daarvandaan gaan we je talenten tot het uiterste naar boven halen, zodat je binnen afzienbare tijd vrienden en familie zult verbazen met je spel...

Tijdens de lessen komt ook het samenspelen met de docent en de drumcomputer uitgebreid aan de orde zodat je vanaf het begin vertrouwd raakt met het concept van jammen en improviseren.

De lessen duren een uur en kosten 22,50 euro per les. De proefles is gratis! De lessen worden individueel gegeven. Als je samen met een vriend of vriendin wilt lessen, bestaat de mogelijkheid om de lessen na elkaar te plannen, zodat je samen kunt optrekken.

De baart kunst gitaarles cadeaubon
Bij studio baart kunst kun je
ook de baart kunst gitaarles cadeaubon bestellen. De bon geeft recht op 5 gitaarlessen bij studio baart kunst. Zo kun je je familie en vrienden verrassen met een origineel cadeau. De baart kunst gitaarles cadeaubon kost € 90,- en bestel je via baartkunst@gmail.com.


Ook incidentele lessen zijn mogelijk!

Wacht niet langer en bel of mail voor een gratis proefles!
Gitaarles bij studio baart kunst in Medemblik en Haarlem betekent plezier en snel leren. Onze vakkundige docent heeft jaren ervaring in de gitaarwereld en maakt er een missie van zijn kennis over te dragen aan hen die zich het vak van gitarist meester willen maken!