U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

dagworkshop tekenen bij studio baart kunst

Bij studio baart kunst organiseren we in overleg de dagworkshops tekenen. Tijdens deze intensieve dag nemen we je mee in de wereld van het tekenen, als kennismaking met deze veelzijdige hobby of meer als verdieping voor de gevorderde tekenaar.

En natuurlijk maken we er een leerzame en gezellige dag van. Iedereen kan zich aanmelden, ervaring is niet nodig want iedere deelnemer werkt op zijn eigen niveau in zijn eigen tempo.

De groepen zijn klein, 2 tot 4 personen, zodat alle deelnemers kunnen rekenen op een uitgebreide ondersteuning. De dagworkshop tekenen is uitermate geschikt als uitje voor je personeelsvereniging, sportvereniging of vriendengroep!

In overleg is het ook mogelijk om alleen een ochtenddeel of middagdeel te reserveren. Informeer naar de mogelijkheden!

Programma:

10.45 - 11.00  kennismaking en introductie

11.00 - 13.30  eerste sessie

13.30 - 14.30  pauze

14.30 - 17.00  tweede sessie

17.00 - 17.15  afsluiting

Deelname aan de dagworkshop tekenen kost € 70 per cursist, inclusief koffie, thee en tekenmaterialen. 
Om jezelf of je vereniging aan te melden voor de dagworkshop tekenen, stuur je een mail naar baartkunst@gmail.com, bellen kan ook 06 149 36 882.
Ook kun je iemand verrassen met de baart kunst tekenworkshop cadeaubon, hiermee kun je iemand een dagworkshop tekenen cadeau doen. De baart kunst tekenworkshop cadeaubon kost € 70,- en bestel je via baartkunst@gmail.com.

In overleg is het ook mogelijk om alleen een ochtendeel of middagdeel te reserveren. Informeer naar de mogelijkheden!